Services

Udvikling af din virksomhed med en design thinking og cirkulær økonomisk værktøjskasse

Det overordnede spørgsmål, som enhver virksomhed bør stille sig selv, er ”hvor godt kender vi vores kunder, og på hvilke grundlag baserer vi disse antagelser? Har vi faktisk en reel forståelse af deres værdier og behov? ”

Udgangspunktet for enhver opgave er at etablere en forståelse for mennesket. Vi bruger adfærds – og samfundsvidenskab til at identificere mønstre i de måder, vi som mennesker føler, handler og prioriterer på, til at løse komplekse udfordringer og problemstillinger.

Vores kerneområder inkluderer:

Strategi

Vi kombinerer brugerindsigt med markeds- og samfundstendenser, for at identificere nye muligheder inden for din nuværende portefølje, såvel som eksisterende og nye markeder.

Ændringer i strategien betyder ofte behov for organisatoriske ændringer. Vi kombinerer klassiske organisatoriske værktøjer med Design Thinking med fokus på kulturen i organisationen.

Produkt og services

Vi hjælper virksomheder og organisationer med at innovere, udforske og udvikle nye som gamle produkter og serviceydelser.

Vi stimulerer, faciliterer og driver innovationsprocesser, og bibringer med friske og nysgerrige perspektiver fra mange forskellige brancher og sektorer. Vi starter altid med at stille spørgsmål, for at forstå de menneskelige behov, og slutter med at opbygge bæredygtige og rubuste løsninger.

Få det gjort rigtigt

Bære-dygtige produkter og processer

Klimaet og miljøet er under belastning, og kunderne forventer, at virksomheder og organisationer tager ansvar.

Ved at integrere Design Thinking-tilgangen med konceptet og værktøjer fra cirkulær økonomi leverer vi løsninger, der minimerer affaldsproduktion og klimapåvirkning. Det gør vi ved hjælp af en række forskellige tilgange, herunder ændringer i processer, forretningsmodeller og substitutionsmateriale.

Implementering

og kulturel forandringsstyring

Et populært ordsprog siger, “kultur æder strategien op”. I har en ny strategi, men er jeres medarbejdere og interessenter i værdikæden klar til at imødekomme dette?

Ovenstående er en virkelighed, som opleves af mange ledere. At have en smidig forandringsstrategi, og en forståelse af den kulturelle dynamik i din organisation, er en nødvendighed for at kunne gennemføre en vellykket implementering.

Hvordan kommer vi så småt i gang?

Vi har designet en række muligheder for at komme sikkert i gang. Et par udvalgte eksempler er listet nedenfor. Flere vil følge.

Kontakt os gerne, hvis du har brug for en skræddersyet tilgang. Her er hvad vi gør.

Klimaværktøjet får I efterfølgende med som en del af pakken, og giver jer fremadrettet mulighed for at fortsætte overvågnings- og minimeringsindsatsen i virksomheden.

Nedbring dit klimaaftryk

Ønsker I at gøre jeres virksomhed mere klima og miljøvenlig på en økonomisk bæredygtig måde?

Vi har udviklet et klimaværktøj, til at vurdere jeres virksomheds klimafodaftryk. Her undersøger vi centrale klimarelevante aspekter, der vedrører din virksomhed og matche dem med foranstaltninger til at reducere klimapåvirkningen.

Arbejdet omfatter en desktop analyse og en fysisk inspektion af virksomheden, for at indsamle viden om:

  • Hvordan påvirker jeres virksomhedsaktiviteter klimaet?
  • Hvordan sammenlignes virksomheden med branchens benchmark?
  • Hvilke initiativer kan sættes i gang for at reducere klimaaftrykket?
  • Hvordan påvirker implementering af initiativer virksomhedens klimaaftryk og økonomi?

Innovation Workshop

Vil du høste din virksomheds innovationskapacitet og skabe nye produkter og forretningsområder?

Vi tilbyder en gamificeret, engagerende og anderledes innovations workshop, som kan transformere en idé til et konkret koncept.

Workshoppen er for iværksætteren, idemageren, konceptudvikleren eller virksomheden, der ønsker at udvikle nye produkter og tjenester ved hjælp af erfaringer og vidensdeling fra deres teams, ansatte eller lignende.

Hovedelementer workshoppen er:

  • Idegenerering
  • Forretningsmodeludvikling
  • Kommunikation

Vi er overbevist om, at stor diversitet i workshopgrupperne frembringer de bedste ideer. Vi opfordrer jer derfor til at udvide jeres “normale” udviklingsteam og medbringe anderledes tænkende hjerner til denne workshop.

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.