Mennesker

Samarbejder

Fremtid(er)

Bæredygtighed

CTD - Design Thinking og Cirkulær Økonomi i ét.

Forbered din virksomhed på fremtidens udfordringer

CTD

Circular Through Design

Produkt- og procesudvikling begynder med mennesket i centrum.

Vores mål er at skabe økonomiske og miljømæssige bæredygtige løsninger i alt hvad vi gør.

Inspireret eller nysgerrig på hvad vi kan gøre sammen?

Læs mere om hvordan vi kan hjælpe dig her.

Hvor godt kender du egentlig dine kunder, og på hvilket grundlag baserer du dine antagelser? Har du en reel forståelse af deres værdier og behov?

Tilfredse kunder i CTD og Osito

Make Use Recycle

Udvalgte cases

Kunde: Standard Chartered

“Forandring af praksis og kultur inden for skibsophug i Bangladesh”

Udfordringen

Standard Chartered Bank ønskede at gøre den bengalske skibsophugningsindustri mere miljøvenlig og forbedre arbejdsmiljøet.

Tilgangen

Forandringsprocessen blev drevet via to tiltag, som dels bestod af en række inspektioner af skibsophugningsanlægget, hvor de fastlagte KPI’er blev vurderet, samt et kulturelt change-management workshopforløb for alle involverede interessenter. 

Resultatet

Radikal ændring i tilgangen til skibsophug og genanvendelse af ressourcer i Bangladesh. Landet sætter nu international standart i branchen indenfor ansvarlig og bæredygtige ophug, og støtter samtidig op om Standard Chartered Banks brand og renommé.

Kunde: Hotel Scandic

“Hvordan designer man den bedste oplevelse til fremtidens hotelgæst?”

Udfordringen

Hotel Scandic, Danmarks største hotelkæde, ønskede at gentænke hoteloplevelsen og modificere deres strategi for at imødekomme fremtidens hotelgæster.

Tilgangen

Vi tilrettelagde og faciliterede en workshop for 200 unge gymnasieelever, som fik til opgave at designe et hotel efter deres hoved. Målet var at få indsigt og forståelse for ønsker og behov for det som kunne være det fremtidige kundegrundlag.

Resultatet

Workshoppen resulterede i over 30 unikke forretningsmuligheder, som Hotel Scandic kunne tage med hjem og implementere i deres fremtidsstrategi.

Kunde: Den Frie

"Hvordan reducerer vi vores klimaaftryk? Hvor starter vi?"

Udfordringen

Det danske udstillingshus Den Frie ønskede at reducere deres klimaaftryk, men var usikker på hvordan de kom bedst i gang.

Tilgangen

Vi vurderede og analyserede den daglige drift og udstillingsaktiviteter, og gav ledelsen en række løsninger at vælge imellem, samt et værktøj til at prioritere deres klimaudfordring. Værktøjet gjorde det samtidig muligt at overvåge og evaluere på deres fremskridt.

Resultatet

Den Frie kan nu iværksætte tiltag, som reducere deres klimafodaftryk, ved at vælge mellem en række kvalificerede tilgange og løsninger, der kan opfylde målsætningen

Scroll til toppen

Vi bruger cookies for at kunne give dig den bedste oplevelse. Ved at bruge vores side accepterer du brugen af cookies.