Mission og Vision


Vores mission er at hjælpe virksomheder med at etablere og opnå en tredobbelt bundlinje, der kan anvendes som vækst og differentieringstrategi. Vi opnår dette ved at fokusere på implementerbare løsninger af høj kvalitet i tæt samarbejde med vores kunder.


Det er vores vision at være væsentlig bidragsyder til udvikling af standarder for bæredygtige virksomheder og derigennem øge den hastighed hvormed vores samfund opnår ligevægt med vores omgivelser.


Værdier og Engagement

CTD står for Circular economy Through Design. CTD brænder for bæredygtig udvikling af vores samfund generelt, og for virksomeheders fortsatte evne til at kunne skabe værdi i et marked med tiltagende ressource-udfordringer og øget omskiftelighed i konkurencebilledet, i særdeleshed.


Det er som oftest kun der hvor vi ikke handler, at vi fortryder!

Baggrund

CTD er grundlagt i 2016 af Svend Boes Overgaard, der har en baggrund som miljøingeniør fra DTU og en Executive MBA fra DTU Business. CTD er bredt funderet på erhvervserfaringer, der spænder fra miljø- og virksomhedsrådgivning over turismeudvikling til kreative processer i musikindustrien. De sidste otte år har han arbejdet med innovationsorienteret miljø-rådgivning i den maritime sektor for en lang række nationale og internationale aktører i offentlige og private sektorer.

CTD ApS, Bülowsvej 5A, 1870 Frederiksberg C, Danmark | CVR 38332031 | Mob +45 28 19 28 86 | svo@ctd.dk