Mentor

Ønsker du forandring eller søger du inspiration til at møde nye eller gamle udfordringer? Så er en mentor en god løsning. <


Et mentorforløb er et fortroligt rum for refleksion og sparring med en, der ikke er viklet ind i dine daglige problemstillinger. Det er et formaliseret forløb om hvad du vil, om ikke at vide hvad du vil, om dine valg, og hvad du kan gøre for at påvirke dit professionelle liv.


"Svend is a focused and constructive mentor, who dares to challenge and ask why. He has a vast set of tools in which he excels applying timely. Svend facilitates vertical learning and I will highly recommend him as a mentor".
Johan Pedersen, Lead Specialist, Energy Harvesting & IoT, DELTA, FORCE Technology.


Forandring gennem mentoring

CTD tilbyder skræddersyede mentorforløb, der matcher dine behov. Der lægges vægt på at sikre det rette match mellem mentor og dig og CTD har derfor flere mentorer tilknyttet.


Forandring tager tid og der er brug for at reflektere og arbejde aktivt mellem møderne med de løsningsrum, der identificeres. Mentorskabet løber typisk et år, og der afholdes omkring 8-12 møder af halvanden times varighed.

Baggrund

CTD's grundlægger har arbejdet som mentor siden 2008 for mennesker på entry level til mellemleder niveau inden for forskellige brancher, samt for iværksættere. Han er desuden tilknyttet IDA’s mentorordning og Greater Copenhagen Career Program.


Mennesker er forskellige, og det er tilgangen til den enkelte mentee også. Kontakt os for mere information her.

CTD ApS, Bülowsvej 5B, 1870 Frederiksberg C, Danmark | CVR 38332031 | Mob +45 28 19 28 86 | s.overgaard@ctd.dk